Миланов изненада: Чужбина? Нямам специални цели, които да са на всяка цена


Миланов изненада: Чужбина? Нямам специални цели, които да са на всяка цена
Снимка: БГНЕС

1703 0

Халфът на Левски Георги Миланов направи изненадващо излявление за своите планове за бъдещето в кариерен план. Въпреки че е на 29 години (скоро ще навърши 30), звездата на "сините" не говори за завръщане в чужбина на всяка цена и показва мъдро отношение към случващото се в кариерата му. Запитан дали има амбиции да се завърне в Европа, където игра дълго време, той заяви:

"Да, моите амбиции винаги са били много високи и с идването си в Левски мисля, че се видя, че въпреки отсъствието ми във футбола близо година, все още горя в играта. Показах, че мога да играя на добро ниво, ясно е, че ме очаква още много работа. Живеем в такива времена, така че единственото, за което се моля, е да съм здрав. Играл съм дълги години и зад граница, и в Шампионска лига. Не е тръпка за мен, но като цяло се старая да играя на високо ниво, а какво ще се случи в бъдеще, нямам специални цели, които да са на всяка цена".

В интервюто му за вестник "Труд" дългогодишният национал на България бе запитан и с какво в позитивен план го изненада Левски, в който отиде в много труден за клуба момент.

"Вероятно дойдох в най-трудния момент, но го направих, за да помогна на клуба, както и той на мен. Левски ме спечели с това, че показа изключителен респект и уважение. Личеше си, че ме ценяха високо и затова дойдох тук. Изненада? Знаех какво ме очаква, но все пак ме впечатли публиката и нейната подкрепа. Изключително много българи има в отбора, както и млади футболисти, което също приятно ме изненада", категоричен бе Миланов. А ето какво каза той за здравословното си състояние и очакваното завръщане в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички