В Гърция: Станимир Стоилов и Арис не са преговаряли


В Гърция: Станимир Стоилов и Арис не са преговаряли
Снимка: БГНЕС

4205 0

Доскорошният треньор на Левски Станимир Стоилов не е преговарял с гръцкия Арис Солун. Именно такива информации имаше в медийното пространство в петък сутрин.

Не е имало среща между Мъри и представители на Арис

Информация на изданието "gazzetta.gr", което се позовава  както на обкръжението на Арис, така и на българския треньор, опровергава сценариите за среща между двете страни.

Припомняме, че Станимир Стоилов напусна "Герена" след победата срещу Локомотив София и преди двубоя с ЦСКА, който завръши 0:0. Мъри заяви, че не е доволен изцяло от управлението на клуба, като до голяма степен подкрепи Иво Ивков, който съвсем скоро трябва официално да бъде освободен от поста на изпълнителен директор.

"Изградихме отбор, който върна любовта на публиката и победите на "Герена". След толкова години чакане и толкова милиарди в клуба - нямахме титла и купа. Видяхте как стигнахме до Купата - бихме най-добрите отбори в България. И то заслужено - с игра и стил, който опитваме да налагаме и променяме", бяха част от думи на Стоилов на сбогуване със "сините". На специалната пресконференция обърна внимание на всички проблеми и скандали, заради които е решил да напусне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички