Георги Миланов: Изгарям от желание да играя, тежко се гледа отстрани


Георги Миланов: Изгарям от желание да играя, тежко се гледа отстрани
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1522 0

Полузащитникът на Левски Георги Миланов разкри, че се чувства близо до възстановяването, но нито той, нито лекарският и треньорският щаб искат да избързват с връщането му в игра. Звездата на "сините" вече повече от 2 месеца се възстановява от контузия, която получи през ноември в мача срещу Ботев (Враца).

"Получавал съм, за жалост, 2-3 подобни контузии, но винаги съм се разминавал без операции, което е най-важното. И през 3-те ми периода, в които съм бил обездвижен с шина, винаги съм проявявал характер и воля. Физиотерапевтите също са били добри и са ми помагали, както е и сега. Но всичко си зависи от мен. В момента тренирам много и съм човек, който никога не се предава. Сигурен съм, че ще се върна по-рано от очакваното. Чисто психологически винаги съм положително настроен", заяви Миланов пред "Труд".

"За момента всичко върви по план, даже може би леко по-напред, но да не избързваме. Засега действаме стъпка по стъпка. Чувствам се добре, започнах първите тренировки с топка, кондиционно се подобрявам. Тежко е да гледам отбора отстрани, от моя гледна точка. Натрупаха се мачове, изгарям от желание да вляза и да играя. Футболът изключително много ми липсва", допълни халфът.

Запитан как вижда отбора на Левски към момента, той заяви: "Отстрани не мога да давам оценки. Вижда се, че играят много млади момчета и се справят доста добре. Беше ясно на всички, че Левски с всеки изминал мач ще се подобрява. С идването на Станимир Стоилов дори чисто организационно се промениха и няма как резултатите да закъсняват". След края на първия етап от зимната подготовка той предпочете да тренира допълнително, вместо да почива. Ето кои други осмина "сини" го направиха

Беше ясно на всички, че Левски с всеки изминал мач ще се подобрява. С идването на Станимир Стоилов дори чисто организационно се промениха и няма как резултатите да закъсняв".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички