Михайлович: Сега Левски трябва да гледа към първата шестица и да лети ниско


Михайлович: Сега Левски трябва да гледа към първата шестица и да лети ниско
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1591 0

Завърналият се в Левски Драган Михайлович сподели какво е повлияло на решението му, предвид факта, че интерес към него през лятото е имало от няколко клубове. Сред причините за това са "сините" фенове и София. Швейцарецът посочи, че организацията в клуба се е променила доста след идването на Станимир Стоилов и определи какви са целите пред "сините" този сезон.

"Организацията се е променила доста, откакто дойде Стоилов. Той успя да въведе много голям професионализъм на всички нива. Именно това е нещото, което ни трябваше. Преди това имахме доста проблеми, страдахме и от вируса - играчи се заразиха, треньорът също. Тези неща не ни позволиха да изпълним целите, които може би бихме имали сили да постигнем. Когато дойдох, треньор беше Стоянович. Той също работеше добре. Генерално обаче футболистите не бяха толкова зрели, за да играят за отбор като Левски. Нямаше я класата, която се очаква от Левски. Не успяхме и да постигнем резултатите, които се очакваха. Славиша се разболя и не работихме така, както трябваше", коментира защитникът пред "Мач Телеграф".

"Сега имаме нов треньор, със силен манталитет, работи се добре. Сега трябва преди всичко ние - играчите, да вдигнем нивото си и да печелим точки. Трябва да се изкачим в класирането, защото сегашната позиция не е приятна нито за нас, нито за Левски. Аз съм реалист, не обичам да давам лъжливи надежди. Трябва да работим. Да го правим ден за ден, мач за мач. Да печелим точки. Ще бъде грешка, ако започнем да мислим за Европа. В сегашната ситуация трябва да гледаме към първата шестица, но и да летим ниско. Да даваме много от себе си и да слушаме какво казва треньорът. Дай Боже, да стигнем до Европа", допълни Михайлович. А ето с кои двама играчи ще опита да се раздели Стоилов през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички