Мениджър със специална мисия, ще търси нови играчи за Левски в Португалия


Мениджър със специална мисия, ще търси нови играчи за Левски в Португалия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1717 0

От Левски продължават да работят върху зимната селекция. Мениджър, близък до отговорните фактори на стадион "Георги Аспарухов", е заминал за Португалия.

Левски в търсене на нови попълнения

Левски търси подсилване за подновяването на сезона

Импресариото е натоварен със задачата да търси подходящи нови играчи за селекцията на Левски. Шефовете на тима от "Герена" са поискали списък с футболисти на определени постове, пише BgDerby.com. Те са готови да платят и минимална сума при изгодна развръзка за евентуално ново попълнение.

Според информацията "сините" вече имат няколко набелязани имена. Три са от родното първенство – Хорхе Сегура (Локо Пд), Абубакар Тунгара (Арда) и Вини Трибуле (Берое), а един играч е от бразилската Серия А – Матеус Алешандре. Последният става свободен агент на 31 декември и може да дойде на "Герена" като свободен агент. Нападателят на заралии също иска да придобие такъв статут, тъй като се опитва да скъса договора си с клуба. Атакуващият играч на Арда пък е с откупна клауза от 250 000 евро, докато защитникът на пловдивчани може да дойде при продажба на Хосе Кордоба. Междувременно наставникът Николай Костов е изненадал ръководството с броя поискани контроли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички