Николай Костов изненада ръководството: Иска 9 зимни контроли за Левски


Николай Костов изненада ръководството: Иска 9 зимни контроли за Левски
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

4940 0

Треньорът на Левски Николай Костов е изненадал с изискванията си за зимната подготовка ръководството на клуба. Той е поискал тимът да изиграе в паузата в Първа лига цели 9 контроли, твърди "Мач Телеграф".

"Сините" ще имат зимен лагер в Турция, но все още не са обявили програмата си както за него, така и за цялата подготовка. Левски ще посрещне Коледа и Нова година на шесто място в класирането.

Костов е обяснил това свое искане с факта, че така цели да тества максимално отбора за важните мачове през пролетния дял.

Според изданието, ако клубът намери деветима съперници на "сините", това за тях ще бъде зимният лагер с най-много контроли от 16 години насам.

През 21-ви век само 3 пъти е имало повече предсезонни мачове - през 2008 г., когато Левски на Станимир Стоилов изигра 10 проверки, през 2007-ма, когато отново с него тимът изигра рекордните 11, и през 2001 г. Тогава треньор бе Люпко Петрович, а приятелските мачове бяха 10. А ето защо тежка пролет очаква Андриан Краев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички