Мартин Райнов: Уникална атмосфера, сладка победа


Мартин Райнов: Уникална атмосфера, сладка победа
Снимка: Официален сайт на Левски

1282 0

Капитанът на Левски Мартин Райнов беше избран за играч на мача при победата над Черно море с 2:1. Полузащитникът определи победата като много сладка при положение, че "сините" трудно са влезнали в мача. Освен това според Райнов с братята Цоневи на терена Левски е много по-опасен. Днес те влязоха в игра в 70-ата минута, след като дълго се възстановяваха от тежки контузии.

„Труден мач за нас, не тръгнахме добре. Не играхме по най-добрия начин през първото полувреме. Черно море поведе, но успяхме да се върнем бързо. Второто полувреме показахме характер. Уникална атмосфера, днешната победа беше много сладка за мен“, започна Райнов.

„Ключово важно беше, че върнахме гола почти мигновено. Не оставаха много минути, но се върнахме. Второто полувреме бях убеден, че ще обърнем“, добави той.

„Да, съгласен съм с господин Миланов, че Черно море ни затрудни с пресата. Бяха се подготвили много добре“Не знам какво се промени след почивката, играхме със желание и характер, това е най-важното за нас“.

 „Трета поредна победа, за нас е много важна. Знаем, че сезонът е доста лош за нас до този момент. Имаме млади момчета, колективът е на добро ниво. Победите са скъпи и ценни. Днес хората ни се зарадваха. За тях е най-важно да се раздаваме“.

„Опасно ще е за другите отбори с братята Цоневи на терена. Играем мач за мач. Искаме да играем добър футбол, да радваме хората и ще видим къде ще завършим“, смята халфът на „сините“.

„Ние се опитваме да се концентрираме върху тренировките всеки ден и като дойде мачът да се представим по най-добрия начин. Сигурен съм, че ситуацията в Левски ще се оправи“, завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички