Живко Миланов: Момчетата показаха характер и обърнаха мача


Живко Миланов: Момчетата показаха характер и обърнаха мача
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

864 0

Треньорът на Левски Живко Миланов коментира победата на "сините" над Черно море с 2:1 в Първа лига. Миланов не пропусна да похвали младите футболисти на "сините" при първия мач пред собствена публика от доста време насам.

"Чувството е много хубаво за пръв път играем пред наши фенове тука на Герена, което ни липсваше през цялата година и радвам се и че момчетата успяха да усетят тази атмосфера и в момента заслужено ги поздравявам"

"Първото полувреме не можахме да вземем топката под контрол нямахме нужния контрол на играта така и Черно море малко ни изненада, пресираше ни доста високо и по-трудно се получаваше, но мисля че второто полувреме играхме доста добре и феновете доста ни помогнаха да обърнем мача", добави Миланов.

"Грешки винаги ще се правят, по-важното е че тези момчета показаха характер и обърнаха мача второто полувреме - беше много важно, защото ако Черно море се беше прибрал с гол преднина според мен второто полувреме щеше да е по-трудно. Радостен съм, че отбелязахме и се върнахме бързо в мача и след това се дойдоха нещата на мястото"

"Боби след всеки мач се чувства по-добре, също и Ради, на Ради това му беше първи мач. Трябва да внимаваме с тея момчета защото Ради е претърпял две операции на колянот о, Боби три. Мисля че постепенно със следващите мачове ще добият още повече самочувствияе за да могат са да на 100%", коментира Живко Миланов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички