Станислав Костов разкри защо си тръгва от Левски и фактор ли са парите


Станислав Костов разкри защо си тръгва от Левски и фактор ли са парите
Снимка: Оф. сайт на Левски

1641 0

Поредните двама, които се разделиха с Левски, са Станислав Костов и Деян Лозев. За тази развръзка се спекулираше отдавна, като в повечето случаи парите бяха посочвани като основния фактор - двамата получили оферти, но не били доволни и затова си тръгват. Костов обаче отрича това да е факторът, заради който е взел решението.

"Комплексни са нещата. Не е една причина, но истината е, че не си тръгвам от Левски заради пари. Как ще го приемат хората, как ще го чуят не знам, но аз със сигурност не си тръгвам от Левски заради пари. Имало е някои други неща, които са се случвали и се случиха. Аз и моето семейство решихме, че е по-добре да поема някое друго предизвикателство.

Периодът ми в Левски е щастлив. Бях централният нападател на Левски и успях сам да накарам привържениците да се радват на моята игра и головете ми. Щастлив съм, че бях в Левски и оставих някакъв отпечатък. 24 гола за един сезон сме ги вкарвали много малко българи. Аз съм щастлив, защото съм в историята на Левски. Той ми даде много, аз също дадох на отбора. Щастлив съм, че бях футболист на Левски. Защитавах цветовете на отбора и публиката.

Искам да благодаря на моите съотборници и на целия щаб. Съжалявам, че през последната година не бях онзи Станислав Костов, който трябва да бъда. Така се стекоха нещата. Първо имах контузия, после дойде коронавирусът и карантината, а аз знаех, че ще имам проблем след това. Всички знаеха това, но понякога трябва и някой да ти помогне. На мен в Левски никой не ми е помагал. Винаги сам съм се борил. Длъжен съм да благодаря само на публиката, защото тя винаги е била до мен. Най-важното, което искам да кажа, е, че не си тръгвам заради пари от Левски, защото в последно време само това се пише" - сподели той пред "dsport".

Също така, Костов призна, че не е имал никакъв контакт с Пирин (Благоевград) и отхвърли подобен вариант. Все пак, той пожела успех на "орлетата". Междувременно, Левски се разбра с второ ново попълнение и трансферът е близо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички