Мариани посочи на какво се дължи възходът в играта му


Мариани посочи на какво се дължи възходът в играта му
Снимка: Оф. сайт на Левски

4959 0

Халфът на Левски Давиде Мариани обясни на какво се дължи възходът в играта му. "Сините" изиграха 2 мача от старта на новия сезон насам, в които швейцарецът се отличи с 3 гола. Два от тях Мариани вкара снощи при успеха над Дунав (Русе), като в този мач той се отличи и с асистенция при успеха с 4:1.

"Началото на сезона е точно такова, каквото си го представях. Работих здраво по време на подготовката. Мисля, че с този треньор ще се справим и още по-добре. Нещо, което липсва в моя характер, той ми го показа и ето че успя да ме мотивира, а аз се справям още по-добре. С този треньор вървим в правия път", заяви халфът пред "Диема Спорт".

"Харесва ми тази сгъстена програма. Ако питате мен, бих играл отново и утре. Няма как да си уморен. Лично аз нямам търпение да играем в четвъртък отново. Вярно е, че ще бъдем без невероятните ни привърженици. Те ще ни липсват, така че ще трябва да дадем нещо допълнително от себе си, за да спечелим. Чух, че ще има вход свободен за някои деца, те ще ни подкрепят", допълни играчът.

Мариани коментира накратко и снощния мач. "Вкарахме четири гола, наистина, честно казано, мисля, че можеха да бъдат 7-8. Важното е, че спечелихме. Предстои ни важен мач в четвъртък, трябва да се възстановим и да останем с позитивна енергия", завърши той. А за какво си мечтае халфът от преминаването си в Левски насам вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички