Манолов потвърди, че Ната може да премине в Левски, ето при какви условия


Манолов потвърди, че Ната може да премине в Левски, ето при какви условия
Снимка: Оф. сайт на Левски

2549 0

Собственикът на Царско село Стойне Манолов призна, че една от звездите на тима му - Уесли Ната, наистина може да премине в Левски. Той посочи при какви условия може да стане това. Манолов сподели и очакванията си от мача между "царете" и "сините", който е в неделя от 17,45 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Трансферът на Ната към Левски все още е отворен. Не е невъзможно той да не премине там. Бяхме се разбрали, че към 1 септември евентуално може да се случат нещата, ако нямаме оферта от чужбина. По принцип имаме разговори с Левски и параметрите са ясни. Ако е така всичко, което сме се договорили и няма оферта към него от друг тим е възможно той да премине там", обясни бизнесменът пред "Дарик".

"Смятам, че имаме нашите шансове срещу Левски. Мисля, че отборът ни ще отиде на "Герена" с мисълта, че може да вземе някакви точки. Имайки предвид моментното състояние на Левски, имаме своите шансове. Имам отлични отношения с Наско Сираков и Тити Папазов, но това няма никакво значение за футболната среща. Ако можем да ги победим, ще ги победим", добави той. А каква оферта се твърди, че е отказал Царско село за Ната вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички