Манолов: Ако държавата подкрепяше ЦСКА като "Левски", дълговете ни нямаше да са такива


Манолов: Ако държавата подкрепяше ЦСКА като "Левски", дълговете ни нямаше да са такива
Снимка: БГНЕС

952 0

Бизнесменът Стойне Манолов, който е известен с подкрепата си към ЦСКА, нападна вечния съперник на "червените" - "Левски", вземайки отношение по темата за собствеността в клуба. Според него, публична тайна е кои са собственици на "сините", но никой не иска да каже истината публично.

"Левски да ги коментираме е малко цинично. В Левски не си знаят спонсорите. Дори не знаеш от къде ти идват парите. То е публична тайна кои са собствениците на Левски. Защо не кажат истината – къде е Пеевски, къде са другите. Може би той трябва да излезе и да каже – тези хора са представители на УС. Всеки спонсор, който се появи в България, естествено, ще бъде насочен към Левски", коментира Манолов.

Манолов заяви, че ако държавата е подкрепяла ЦСКА така, както "Левски", дълговете на "армейците" е нямало да бъдат толкова сериозни.

"Ако държавата ни беше осигурила спонсори, както на Левски, дълговете нямаше да са такива. Така е лесно да плащаш. В никакъв случай това не трябва да продължава дълго. Няма да се търпи дълго”, завърши бизнесменът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички