Стойне Манолов: ЦСКА трябва да се слее или обедини с друг клуб


Стойне Манолов: ЦСКА трябва да се слее или обедини с друг клуб

1028 0

Бизнесменът и собственик на клуба от "В" група София 2010 - Стойне Манолов, сподели своето виждане за съдбата на ЦСКА. Според него, "червеният" клуб трябва да се слее или обедини с друг, за да се върне в елитния футбол.

"Всички фенове смятам, че ще приемат най-малкото зло. ЦСКА не може да си позволи да играе по селата. Мисля, че феновете вече са узрели за едно обединение или сливане с друг клуб. Защото времето тече. Имаме критична нужда са се върнем час по-скоро в елита. ЦСКА остана една година във В група, което не е малко. Като цяло и националния футбол има нужда от ЦСКА в елита", коментира Манолов.

"25 години съм около ЦСКА, винаги съм стоял зад човека, който води ЦСКА и съм стоял зад четирите букви. Най-важното е клубът да се чувства добре и с каквото мога, ще помагам. Гриша Ганчев се нае с много тежка мисия. Имаше и други желаещи, но явно не бяха достатъчно готови. Лично се надявам, че нещата ще се развият положително за ЦСКА, макар че не всички го желаят. Визирам клубовете. Едва ли биха искали да бъдат няколко стъпала назад в класирането. Сега ще влязат в европейските турнири отбори, които не са играли от години там", заяви още той.

Според него, всеки от президентите на клуба от 1992 г. насам има своя вина за сегашното състояние на 31-кратните шампиони на България.

"Нещата са натрупвани от 92-ра година. Всеки един от президентите е малко или много виновен. Оттогава се трупат дълговете с милион-два. Вече е невъзможно да бъде изплатено всичко. Не вярвам, че ще се намери човек, който да извади тези пари. Това, което се случи с клуба сега, може би трябваше да се случи преди 7-8 години", каза Манолов.

Той е оптимист за полуфинала за Купата на България, в който ЦСКА среща Берое. "Нямаме от около 20 години загуба в Стара Загора. Дано това да продължи, да постигнем добър резултат там, после да напълним "Армията” и да отидем на финала”, завърши бизнесменът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички