Малмьо с по-висока оферта към Левски за Найджъл Робърта


Малмьо с по-висока оферта към Левски за Найджъл Робърта
Снимка: Оф. сайт на Левски

1106 0

В офисите на Левски е постъпила нова оферта от Малмьо за нападателя Найджъл Робърта, твърди "Мач Телеграф". Шведският шампион е вдигнал предложението си към "сините", след като е разбрал, че ДС Юнайтед също се интересува от Робърта и дори е готов да плати 1,2 млн. долара за нападателя.

Малмьо изглеждаше фаворит за подписа на Робърта, но след високата оферта от ДС Юнайтед шведският тим ще трябва да се постарае повече. До момента предложенията от Швеция не задоволяваха "сините". Първо скандинавците искаха да минат с 500 хил. евро за нападателя, а след това вдигнаха офертата с още 150 хил. евро.

От "Герена" обаче пак не бяха съгласни и с този вариант. Тогава се появи интереса от САЩ към Робърта и това е принудило Малмьо да вдигне още предложението си за нападателя, за да не го изпуснат. Очаква се Робърта да вземе решение за бъдещето си до края на седмицата.

Както вече стана ясно, той не е останал очарован от възможността да отиде да играе в САЩ. Футболистът е на мнение, че там ще настъпи застой в кариерата му, която може да се развие далеч по-добре, ако остане в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама