Хебър надви експериментален Левски на "Герена" в контрола


Хебър надви експериментален Левски на "Герена" в контрола
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1366 0

Левски допусна поражение в днешната си контрола с Хебър (Пазарджик) на "Герена" днес. "Сините", които бяха с експериментален състав, паднаха с 0:1 след попадение на Тодор Чаворски в 45-ата минута.

Треньорът на столичани Славиша Стоянович заложи в този мач на много от младите футболисти на клуба от отборите до 17 и до 19 години. Първото полувреме беше динамично и домакините изтърваха няколко добри положения. Резултатът бе открит в края на първата част, след като Ивайло Найденов извърши нарушение в наказателното си поле. Чаворски превърна в гол отсъдената за това дузпа.

След почивката Стоянович и колегата му от Хебър направиха доста промени и втората част не бе толкова динамична. Положенията пред двете врати бяха съвсем малко, като "сините" пропиляха 1 добра възможност - на Марин Петков в 74'. Младокът стреля на сантиметри от вратата на Любенов след пряк свободен удар.

Стартовият състав на "сините": Михайлов, Петков, Найденов, Църовски, Славчев, Александров, Стоянов, Марин Петков, Мартин Петков, Божинов, Стивън Петков;

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички