Махмудов търси лична вендета срещу Лукоки днес


Махмудов търси лична вендета срещу Лукоки днес

1231 0

Интересен факт излиза наяве, ако погледнем двубоя между Лудогорец и "Левски" днес през друга призма. И тя е битката между двама конкретни футболисти, които пристигнаха в България преди около месец. Става дума за крилата Джоди Лукоки (Лудогорец) и Денис Махмудов ("Левски"). Двамата имат любопитна съвместна история в холандския Цволе.

те се засичат преди година във въпросния тим, като за около месец и половина са съотборници. Лукоки идва от Аякс със статута на звезда, спечелил три титли на Холандия. Преди да се озове в Цволе, той е под наем в Камбюр.

Махмудов пристига в Цволе в началото на 2014 г. от Екселсиор. Когато обаче Лукоки отива там, крилата в тима на Рон Янс стават в повече. Настоящите играчи на Лудогорец и "Левски" са в групата за първия мач от сезон 2014/15 срещу Утрехт (2:0). Лукоки очаквано е титуляр, а Махмудов така и не влиза в игра. След само няколко дни македонецът е пратен под наем във втородивизионния Спарта (Ротердам). там записва 32 мача, в които отбелязва 14 гола. Така реално излиза, че заради привличането на Лукоки, Махмудов се оказва излишен, пише "Меридиан мач".

Сега, година по-късно, двамата се изправят един срещу друг в България. Едва ли през лятото на 2014 г. някой от двамата си е представял къде ще ги отведе съдбата. Но ето, че днес Махмудов ще може да вземе своя личен реванш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички