Рибейро: Очаквам тежък мач с "Левски"


Рибейро: Очаквам тежък мач с "Левски"
Снимка: БГНЕС

1175 0

Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро сподели, че очаква тежък мач с „Левски“, но смята, че отборът му вече играе по-добре и има сили да победи своя съперник.

„Левски" е добър отбор, който има традиции в българския футбол“, заяви Рибейро.

„Сега сме много по-добре и във физическо отношение, и в тактическо. Липсата на време ни попречи да направим добра подготовка, но сега компенсираме. Отборът ще става все по-добър и по-добър“, добави още наставникът.

Рибейро сподели, че не се притеснява от факта, че треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев е бил начело на Лудогорец преди време. „Това не е проблем. Все пак отборът сега е различен. Дойдоха доста нови футболисти. Други си тръгнаха. Аз също имам представа какъв отбор е "Левски“.

В предстоящия двубой със „сините“ наставникът няма да разчита на двете нови попълнения Джонатан Кафу и Натанаел Пименто, въпреки че те имат картотека. „Те са много добри футболисти. Трябва им обаче малко време за адаптация“, заяви Рибейро.

Националът Михаил Александров най-вероятно ще се завърне в игра, след като пропусна двубоя срещу „Черно море“. „Той игра силно за втория тим на Лудогорец. Тренира много добре. Александров ще бъде част от групата за двубоя в събота. „Не мога да ви кажа дали ще започне титуляр или не, но със сигурност ще разчитам на него“, допълни Бруно Рибейро.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Двубоят с „Левски“ е утре от 21:00 часа в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички