Люпко: За Купата винаги стават изненади - видяхте ЦСКА и Литекс


Люпко: За Купата винаги стават изненади - видяхте ЦСКА и Литекс
Снимка: Официален сайт на Левски

2326 0

Треньорът на Левски Люпко Петрович остана доволен от победата над Царско село с 2:0, с която тимът се класира за осминафиналите в турнира за Купата на България. Той подчерта, че не е бил изненадан от доброто представяне в мача на втородивизионния тим, воден от Тодор Янчев.

ЛЕВСКИ ПОВАЛИ 10 ОТ ЦАРСКО СЕЛО

"И двата отбора играха футбол. Победата никога не идва лесно, това ми е станало ясно през всичките тези години. В турнирите за купи често се случват изненади - в Англия, а и тук, видяхте, че ЦСКА и Берое отпаднаха, а Литекс победи в Славия.

Дисциплинирани бяхме. Бабатунде вкара страхотен гол от европейска класа, той постоянно търсеше топката и шанса да се разпише.

Очаквах Царско село да се представи добре - за мен не е изненада, те тичаха много и бяха дисциплинирани. Затова играхме с много от титулярите, поне шестима от тях бяха на терена.

След първия гол играхме както трябва, за да приключим мача. Не искам да говоря за бъдещето на Левски, рано е, това са ни играчите и за мен са най-добрите на света. Аз си знам потенциала им.

Трудно е да се разчита на играчи, които не са играли досега. Ние вече натрупахме 10-ина мача с почти един и същ състав, а тези новите не са били тука и им е трудно - виждате, че им трябва време на Галин Иванов, Илиян Мицански, Виктор Генев", заяви Петрович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички