Люпко си пожела да остави интрига за реванша с Марибор


Люпко си пожела да остави интрига за реванша с Марибор

986 0

Треньорът на Левски Люпко Петрович похвали физическото състояние на футболистите преди първия двубой от квалификациите на Лига Европа срещу Марибор в словенската столица в четвъртък.

Сръбският специалист изрази задоволство и от класата на играчите си, но ги предупреди, че никога няма да бъде напълно доволен от тях и припомни, че контролите преди срещата с Марибор не бива да се приемат за показател за моментна форма.

"Не мога да съм абсолютно доволен от свършеното до момента в подготовката, защото исках да направим по-добра селекция и по-добър отбор. Ще направим всичко възможно да затрудним максимално Марибор", каза сръбският специалист, цитиран от bTV.

Според него в Марибор има добри футболисти на всяка позиция, като Петрович акцентира върху играта на нападателя и капитан на словенския гранд - Тавареш, който от дълги години играе в тима.

"За да не допуснеш гол, не е достатъчно да наредиш много играчи в защита. Искам да играем добре, а резултатът - какъвто се получи. В миналото много пъти сме били гости в първия мач и сме печелили в двойката. Било е и обратното, да гостуваме на реванша и да продължим. Не мисля, че това има кой знае колко голямо значение", добави носителят на Купата на европейските шампиони с "Цървена Звезда" от сезон 1990/91.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички