Ники Илиев: "Левски" в тези двубои може само да спечели


Ники Илиев: "Левски" в тези двубои може само да спечели

1301 0

„Сигурно повечето от вас и голяма част от хората в България са ни отписали, но ние ще се постараем да ги опровергаем. "Левски" не отива като обречен там, защото футболистите на Левски са футболисти на "Левски". Очаква ни обаче труден мач срещу силен съперник с добри и тактически грамотни футболисти". Това заяви шефът на Управителния съвет на клуба Николай Илиев.

Той заяви, че "сините" не отиват като обречени в Словения и ще се опитат да извлекат максималното от двубоите.

Запитан какъв резултат е добър за отбора, Илиев отвърна: "Такъв, какъвто ще ни даде едни добри шансове за ревашна в София".

При отстраняване на Марибор "Левски" си отваря вратите за Европа

„Мисля, че Левски в тези двубои може само да спечели. Играе срещу класен противник. Футболистите не трябва да се страхуват от нищо. Трябва да излязат със самочувствие за това, че са играчи на Левски.

Мога да дам пример от 1983-а година. Убеден съм, че по-голяма част от хората в България едва ли не са ни отписали. Аз ще им кажа на момчетата един пример, 1983-1984-а, когато Левски трябваше да се изправи с шестима юноши срещу шампиона на Германия - Щутгарт. Играхме с респект и уважение към тях, но без страх излязохме като бяхме на 19,20, 21 години успяхме да победим и елиминираме за първи и последен път в историята ни шампион на Германия. Затова смятам, че трябва да излязат без страх срещу Марибор",заяви още Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички