Лукин: "Левски" не отстъпва на Стуяа


Лукин: "Левски" не отстъпва на Стуяа
Снимка: Официален сайт на "Левски"

1033 0

Новото попълнение на "Левски" Сърджан Лукин заяви, че сините не отстъпват по нищо на най-големия клуб в Румъния Стяуа, дори в настоящия му клуб нещата са по-добри. 29-годишният бранител бе привлечен на "Герена" през зимата.

"Като организация в Левски мисля, че нещата са по-добре от Стяуа. От първия ден не съм имал никакви проблеми и всичко е било уредено. От футболна гледна точка също няма разлика. Класата и нивото на Левски не отстъпват на тези на Стяуа. Разбирам се добре с целия отбор. Приятел съм с Веско Минев, който ми беше колега в Ботев. С Боян Йоргачевич също съм доста близък. Той говори сръбски и ми превежда. С целия отбор обаче се разбирам добре. Знам, че Боян говори пред всички, че съм сърбин (смее се). Шегува се с мен. Честно казано, се чувствам добре в България, хората тук са дружелюбни. София е голям град и всичко е наред. Най-любимата ми българска храна е шопската салата, тъй като не пречи на режима.

Боян и Веско ми казаха, че след мач на "Герена" трябва да ходим в сектор Б и да пеем заедно с феновете. Необходимо е да науча песните. Знам, че атмосферата е супер. Играл съм с Ботев срещу Левски на "Герена" и всеки път атмосферата е била фантастична, трибуните са били пълни. Това значи много за всеки отбор", каза Лукин пред Левски тв.

"Разликата между А група и румънското първенство е, че там се играе повече с топката и футболът не е толкова физически. Тук има добра комбинация между двете. Още докато бях в Ботев, видях, че Левски и Лудогорец залагат на подобен стил. Има физически сблъсъци, но и техника". Лукин допълни, че първият, който е съзрял таланта му, е легендата Георги Хаджи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички