Любопитно: Иво Ивков дава финансов отчет, Левски ще обяви сериозни приходи?


Любопитно: Иво Ивков дава финансов отчет, Левски ще обяви сериозни приходи?
Снимка: Levski.bg

1806 0

На 15 ноември (вторник) в Левски ще се проведе Общо събрание, по време на което изпълнителният директор на клуба - Иво Ивков, ще представи финансов отчет за изминалата година, а според "Тема Спорт" той ще задържа любопитни данни.

Изданието пише, че на "Герена" ще отчетат голям паричен скок спрямо предходните 12 месеца, като очакванията са да бъдат обявени приходи в размер на 15 000 000 лева!

Този факт, разбира се, се дължи най-вече на дейността на "сините" привърженици, а в материала се допълва, че подобрените финансови резултати са позволили на хората на стадион "Георги Аспарухов" да работят в по-спокойна обстановка. От друга страна, настоящото ръководство на Левски пък е успяло да изчисти натрупаните през годините задължения към бивши играчи, към бившия си треньор Петър Хубчев и към бившия си директор Павел Колев.

Допълва се още, че във вечерта на 8 ноември мажоритарният собственик Наско Сираков е провел среща с представители на сдружението "Левски на левскарите", на която е присъствал и Мило Борисов - собственик на генералния спонсор на 26-кратните шампиони. Сбирката е продължила повече от 2 часа, а всички членове на "синьото" сдружение ще имат възможността да се запознаят с детайлна информация от разговорите по време на предстоящото събитие на "Левски на левскарите", което ще се състои в неделя, 13 ноември.

*Вчера, 10 ноември, пък се появи информация, че Левски е набелязал нападател и краен бранител, с които да се подсили през зимата, но се чака "зелена светлина" (научете от кого в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички