Боримиров обяви дали двама от основните играчи остават


Боримиров обяви дали двама от основните играчи остават
Снимка: БГНЕС

1048 0

Спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров разкри каква е ситуацията с договорите на двама от основните халфове на отбора Георги Костадинов и Джереми де Ноойер. Те са обвързани само до лятото и според него, трябва да приемат предложените им оферти, ако искат да останат.

"Договорът на Краев е наш проблем. След като Георги Костадинов е обявил, че най-вероятно няма да преподпише, това си е негово решение. За какво друго, освен пари, да говорим."

"Има неща, които трябва да си останат в кухнята. Възможностите на Левски са такива, каквито сме показали. Всеки, който обича Левски, трябва да ги приеме, ако не - свободен е да си ходи. Такава е ситуацията и с Де Ноойер", заяви Боримиров след победата с 5:0 над Локомотив Пловдив.

Той похвали играчите, както и героя Божидар Краев, който наниза четири от петте попадения в мрежата на противника. "Надявам се от мач на мач да играем все по-добре. Проблемът ни е, че не вкарваме достатъчно, но днес нанизахме пет. Отдавна не ни се беше случвало, за което поздравявам целия отбор, това беше екипна работа."

"Божидар Краев, с тези голове, които вкара, върви в правилната посока. Дано те не му изиграят лоша шега. Защото журналистите го вдигат в небесата, а ние после ще трябва да го сваляме от там", заяви Боримиров и похвали и наставника Николай Митов за решението му да пусне някои от юношите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички