Левски загуби в проверката срещу Монтана на "Герена"


Левски загуби в проверката срещу Монтана на "Герена"
Снимка: Официален сайт на Левски

2140 0

Отборът на Левски загуби от Монтана с 3:2 в конролна среща, играна на стадион "Георги Аспарухов". Двубоят се състоя на стадион „Георги Аспарухов“, като не изгледан от боса на клуба Спас Русев. В ложите бе и юношата на "сините" и бивш вратар на тима Николай Михайлов.

На вратата бе Николай Кръстев, а негова резерва бе Димитръ Шейтанов. За първи път двамата титулярни вратари през сезон Божидар Митрев и Мартин Полачек останаха извън групата. 

Още в 6' Монтана успя да открие резултата след атака отдясно, а Сергей Георгиев се разписа. След това домакините показаха по-добра игра и до края на първото полувреме направиха обрат. Първо юношата Атанас Кабов се възползва от пас на Нганиони и изравни. В 41' юношата на "сините" центрирав наказателното поле, където Буш и Паулиньо комбинираха, а бразилецът се разписа за 2:1. 

В 51' обаче Антъни Белмонт допусна груба грешка и Атанас Илиев върна равенството. В 65' Стоянович направи нови четири промени, след като в първите секунди на втората част се появиха Станислав Иванов и Белмонт, 25 минути преди края на срещата треньорът на “сините” включи в игра Тиам, Мариани, Oбертан и Цветкович. В 76' след нова неточност в отбраната на Левски Дамянов оформи крайното 2:3. 

След паузата Левски приема отбора на Ботев Враца. Двубоят е на 25 ноември от 17:30 часа на "Герена". Левски има 4 мача в София и едно гостуване до края на полусезона,  а  вече е ясно къде отборът ще води зимната си подготовка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички