Левски взима трети играч на Септември София - 20-годишният албанец Реди Каса?


Левски взима трети играч на Септември София - 20-годишният албанец Реди Каса?
Снимка: Lap.bg

4698 0

На стадион "Георги Аспарухов" в момента се подвизават двама бивши играчи на втородивизионния Септември София - крилото Здравко Димитров и халфът Димитър Костадинов. Според "Мач Телеграф" обаче, има голяма вероятност трети футболист на този клуб да облече синята фланелка!

Става въпрос за 20-годишния албанец Реди Каса, който е вкарал 5 гола в 8 мача, включително хеттрик във вратата на Созопол във Втора лига.

Изданието твърди, че в неделния ден (7 ноември) Левски е изпратил свои представители, които да наблюдават атакуващия футболист на живо при домакинството на Септември срещу Спортист Своге, което завърши с класическа победа за гостуващия тим с 3:0.

През лятото на 2021 г. Реди Каса е бил предложен на "сините", но Живко Миланов и неговите помощници не са пожелали да поемат риск с привличането на толкова млад играч. Сега обаче на "Герена" треньор е Станимир Стоилов, а той самият никога не е крил желанието си да тренира млади и обещаващи таланти, които в бъдеще да бъдат продавани за високи суми в чужбина...

Албанецът Реди Каса, който е бил част от школата на Парма, има договор със Септември до 2023 година, но хубавото при него е, че има и италиански паспорт и ако се стигне до трансфер, той няма да заема мястото на чужденец в състава. Левски вече има два играчи извън границите на Европейския съюз - Гьоко Зайков и Хосе Кордоба, а съвсем скоро се очаква да пристигне и трети такъв!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички