Левски връща на работа още един любимец на феновете


Левски връща на работа още един любимец на феновете
Снимка: БГНЕС

2145 0

Още един от любимците на феновете на Левски от началото на века може да се завърне на "Герена", твърди "Меридиан мач”."Сините” вече си върнаха Димитър Иванков, който в петък официално бе назначен за треньор на вратарите.

Същото скоро може да се случи и с още един от футболистите, които рамо до рамо с Иванков вдигаха титли и купи. Това е Александър Александров. Кривия е бил препоръчан на Спас Русев, за да подсили едно от звената, които имат нужда от това - скаутското.

ХРИСТО ЙОВОВ: КОЙ ОТКАЗВА НА ЛЕВСКИ?

ХРИСТО ЙОВОВ: КОЙ ОТКАЗВА НА ЛЕВСКИ?

В момента то се състои от един човек - Кирил Вангелов. Така е от времето, когато Асен Букарев първо бе назначен за помощник на Люпко Петрович, а после и за шеф. Самият Вангелов пък често е упрекван, че предпочита да си стои на "Герена", вместо да търси нови попълнения или да разузнава съперници. До този момент обаче от Левски не успяха да намерят специалист, който да му помага. За скаут се спрягаше и друг бивш играч на "сините" - Христо Йовов. Изискванията му обаче се разминаха с тези на ръководството.

Александър Александров натрупа доста сериозен опит при трансферите като изпълнителен директор на Ботев (Пд). През 2014 година той се раздели с "канарче­тата" и оттогава не е работил официално в роден клуб. Николай Киров имаше намерение да го върне като скаут, но нещата не се получиха. Кривия дълго време отбягваше коментари за Левски или Ботев, но през лятото той изяви виждания, каквито има и Славиша Стоянович за "сините". Според Александров на "Герена" трябва да се залага повече на родни играчи, а чужденците наистина трябва да притежават класа и да се обмисли внимателно дали стават за клуба.

Каква голяма структурна промяна готвят още на "Герена" - четете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички