Левски вписва сериозна откупна клауза в договора на Станислав Иванов


Левски вписва сериозна откупна клауза в договора на Станислав Иванов
Снимка: Оф. сайт на Левски

3738 0

Днес стана ясно, че Левски ще започне преговори с младата си звезда Станислав Иванов. Освен на удължаване на договора и по-висока заплата, ще бъде обърнато внимание и на момента с откупващата клауза, твърди "Тема Спорт". Смята се, че тя ще стане над 1 милион евро.

Последните "сини" таланти, продадени от клуба, са Божидар Краев и Антонио Вутов. Първият бе трансфериран за 500 хиляди евро в датския Мидтиланд. След появили се информации за интерес от страна на Левски да си го върне той бе пратен под наем в португалския Жил Висенте.

Антонио Вутов бе продаден на Удинезе за 600 хиляди евро, като сумата можеше да набъбне до 1 милион при определени условия, които изобщо не бяха изпълнени, тъй като Вутов така и не изигра мач за "фриуланите". Тогава директор на Удинезе беше настоящият спортен шеф на ЦСКА Кристиано Джарета.

Вутов бе преотстъпван в Козенца и Лече, а сега правата му вече са в Ботев (Пловдив). В един момент сините обмисляха да си върнат и него, но без успех. А кой голям европейски клуб е следил Иванов по време на евроквалификацията на младежите срещу Полша вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички