Левски в усилена акция за привличане на нападател, хареса си таран от Берое


Левски в усилена акция за привличане на нападател, хареса си таран от Берое
Снимка: Levski.bg

5897 0

Левски вече мисли за зимната селекция, като си е набелязал нападател на Берое. Става въпрос за Вини Трибуле, който има договор до края на сезона.

Левски е търсене на нов нападател

При положение, че не подпише нов, то "сините" ще могат свободно да преговарят с него. А това ще принуди ръководството на старозагорци да го продаде на символична цена, за да не го изпусне без пари през лятото, пише "Тема спорт".

Французинът с камерунски корени бързо се аклиматизира в българското първенство и е един от малцината, които останаха в Берое след смяната на собствеността и южноамериканското нашествие под Аязмото. Трибуле започна настоящата кампания по отличен начин и в шест мача реализира четири попадения.

"Сините" са се насочили към този вариант, ако не успеят да намерят евтин вариант за върха на атаката през зимата. В момента само Рикардиньо е с такъв профил, а Билал Бари все още лекува контузия. 

Трансферите по оста Стара Загора – София не са малко. За последно на "Герена" като свободен агент пристигна Илиян Стефанов, който се превърна в големия герой за Левски във финала за Купата на България срещу ЦСКА през май 2022 година. Левски ще се подсили и с друг нов човек от октомври, който се очаква да помага на треньорския щаб и да има специална роля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички