Един от близките на Станимир Стоилов се завръща в Левски в края на октомври


Един от близките на Станимир Стоилов се завръща в Левски в края на октомври
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5739 0

Левски е близо до това да се подсили с още един важен човек, който да помага за развитието на отбора. Това е Саид Ибраимов, като се очаква той да пристигне на "Герена" след ангажиментите му с Астана.

Нов силен човек на "Герена" в края на октомври

Те ще приключат в края на октомври, когато ще се изиграе последният кръг от казахстанското първенство. В момента осем кръга преди края на шампионата тимът му заема третата позиция в класирането с девет точки по-малко от лидера Ордабаси и с една пасив от втория Актобе.

За неговото завръщане говори и треньорът на сините Николай Костов при представянето си. Тогава той каза: "Поканил съм Саид Ибраимов и се надявам в най-скоро време да се включи в нашия екип".

Очаква се обаче той да се завърне в Левски в нова роля, информира "тема спорт". Ибраимов ще е близо до отбора и понякога ще помага за тренировките, като се смята, че спортно-техническата власт ще попадне в неговите ръце. Той ще носи и отговорността за селекцията на тима.

По негова препоръка "сините" привлякоха Хасими Фадига и Дарлан през лятото, като до края на трансферния прозорец нямаше повече нови. Ибраимов бе част от екипа на Станимир Стоилов още по време на първия му престой на "Герена". Той бе главен скаут. След това работи с него в Литекс, Ботев Пловдив и казахстанския Астана. Междувременно Николай Костов привика 14-годишен голмайстор да тренира с отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички