Левски удря финансовия си таван, за да задържи Филип Кръстев


Левски удря финансовия си таван, за да задържи Филип Кръстев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1908 0

Бъдещето на Филип Кръстев продължава да бъде една от най-интересните теми в родния футбол, тъй като до този момент няма яснота дали младокът ще остане в Левски още един сезон или "Сити футбол Груп" ще реши да предприеме друг ход.

20-годишният полузащитник се присъедини към "сините" през зимата и набързо си спечели титулярното място в състава на Станимир Стоилов. В интервюта той неведнъж казваше, че неговото желание е да продължи да играе на "Герена", но и признаваше, че не всичко зависи от него...

"Тема Спорт" пък разкрива, че ръководството на Левски ще "сложи на масата" за преговори 15 000 лева като максимална заплата, която може да дава на Кръстев през сезон 2022/23. Изданието разкрива, че през пролетта младокът се е разписвал срещу едва 2 000 лева, а останалата част от възнагражданието му се е поемала от гореспоменатата компания, която държи правата му.

Допълва се, че от "синия" клуб са категорични, че няма как да предложат повече пари на Филип Кръстев, тъй като по този начин ще надвишат строго заложените критерии в бюджета си!

Вижте още: Раздялата се "пече": Титуляр на Левски напуска "Герена", клубът е набелязал негов заместник

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички