Левски търси пачките за младок, който може да напусне и като свободен агент


Левски търси пачките за младок, който може да напусне и като свободен агент
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1840 0

Фиорентина ще се опита да запази в редиците си младия талант на Левски Иван Андонов. Неговият наем в италианския гранд изтече с последния ден на месец юни и сега е време за преговори между двете страни. Именно така се е стигнало и до пазаренето за по-висока сума от страна на Левски, съобщава "Тема Спорт".

Още преди месец от Corriere dello Sport хвърлиха бомбата, че 18-годишният вратар вече е купен от Фиорентина, но това се оказва, че не е точно така. Стражът взе участие в 31 мача за младежкия отбор, в които допусна 45 гола, докато девет пъти запази вратата си суха. На два пъти дори попадна в група на представителния тим на "виолетовите" - срещу Торино за първенство и срещу Аталанта за Купата на Италия, но правата му още се държат от столичния гранд.

Към момента и двата тима имат конкретни искания един към друг, като "сините" са склонни да пуснат юношата си срещу 75 000 евро и по-голям процент от бъдеща продажба. "Ла Виола" обаче дава едва 35 000 евро и е склонен да предаде на българите два пъти по-малко от желаното при следваща сделка. Италианците са заявили, че не са склонни да предложат по-висока оферта, а и вероятно това е разумен ход от тяхна страна.

Договорът на Андонов с Левски изтича на 31 декември тази година и така след това би могъл да се присъедини като свободен агент. Към момента неговият наем е изтекъл и се връща на "Герена", където на неговата позиция има много избор. Титуляри са опитният Николай Михайлов и доказващият се Пламен Андреев, а третият вратар Йоан Загоров е гласен за титуляр при дубъла. 

Вижте кой ще свири срещите между Левски и ПАОК от ЛнК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички