Левски търси начин за раздяла с трима, за четвърти умува


Левски търси начин за раздяла с трима, за четвърти умува

1655 0

От Левски имат желание да се разделят с трима футболисти, които са с действащи договори. За четвърти, чийто контракт приключва, пък се умува. Това съобщиха запознати със ситуацията на "Герена" пред "24 часа".

Защитниците Симон Сандберг и Сърджан Лукин, както и нападателят Илиян Мицански, не влизат в плановете на „сините" за втората част от сезона. Шведът и румънецът играха само когато липсваше поради контузия или наказание един от титулярните двама централни защитници - Александър Драгомиров Александров и Димитър Пиргов.

Двамата заформиха добър тандем. При кратките си появи Лукин и Сандберг не изпъкнаха като тяхна алтернатива. Евентуална раздяла с двамата обаче ще означава, че през зимата трябва да бъде привлечен футболист на този пост.

Освен четиримата типичен централен защитник на „Герена" е Виктор Генев. Именно той е играчът с изтичащ в края на годината договор, за когото ще се преценява дали да остане и това зависи от трансферната политика на столичния клуб.

Илиян Мицански пристигна на „Герена" през септември. Записа участие в 9 мача. Във всички се появи като резерва и отбеляза 1 гол. Контрактът му е до лятото, но атестат, че на него едва ли ще се разчита, бе първият зимен трансфер на "сините". Те привлякоха от Верея французина Амаду Сукуна за попълнение в атаката. Той трябва да конкурира титулярното острие Бабатунде Адениджи.

Предстои да се разбере при какви условия биха се съгласили да си тръгнат Лукин, Сандберг и Мицански.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички