Левски привлича десен бек от Франция


Левски привлича десен бек от Франция

1025 0

До 9 януари, когато Левски започва зимна подготовка, клубът трябва да е осъществил още три трансфера, пише "Тема Спорт".

"Сините" вече привлякоха френския нападател Амаду Сукуна от Верея, макар Левски все още не е обявил сделката, което сториха от Верея.

В момента приоритет пред треньора Елин Топузаков е привличането на десен бек. На тази позиция "сините" разполагат единствено със Сашо Александров. По намирането на добър играч за този пост работи агентът Уалид Бушенафа, който спомогна за взимането на Амаду Сукуна. Той вече е предложил няколко свои клиенти от Франция. Очаква се до две седмици "сините" да вземат играч на поста.

Левски проявява интерес и към бранителя на ПАОК Янис Скондрас. 26-годишният футболист обаче няма официален мач през сезона и затова от "Герена" държат първо да го тестват.

Спортно-техническият щаб на Левски тепърва трябва да решава проблема с трима от централните защитници на тима - Виктор Генев, Сърджан Лукин и Симон Сандберг. Договорът на първия изтича на 31 декември. Той обаче все още не е получил нов контракт, защото се очаква развръзка с чужденците.

Лукин е обвързан с клуба до лятото, но той е в ролята на скъпоплатена ненужна резерва и му се търси нов клуб.

Подобна е ситуацията с шведа Сандберг, който обаче има дългосрочен договор с Левски и затова раздяла с него ще е трудна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички