Левски трябва да изпълни още едно желание на Роси, за да го разкара


Левски трябва да изпълни още едно желание на Роси, за да го разкара
Снимка: БГНЕС

4135 0

Италианският специалист Делио Роси продължава да носи главоболия на Левски. Причината за това е нова прищявка на треньора, който е договорил напускането си, но иска това да се случи чак на 1-и август, информира "Тема Спорт".

Това със сигурност създава некомфортна ситуация на „Герена". Причината е, че клубът не може да обяви новия наставник. Спас Русев се разбра със словенеца Славиша Стоянович. 48-годишният специалист ще парафира с Левски за 1+1 сезон. Той трябваше да бъде в София още днес и да започне работа с отбора. Това обаче няма да се случи.

Все пак се очаква до края на седмицата Славе да се появи на „Герена" и да се запознае с футболистите. Той ще води със себе си двама помощници. В щаба му ще влязат и двама българи. Единият ще е бившият главен мениджър и координатор по спортно-техническата дейност Асен Букарев. До ноември миналата година той бе и част от екипа на Делио Роси, така че отлично познава качествата на почти всички в състава.

След като Буки напусна в края на февруари 2018-а, в тима бяха привлечени само двама нови - словашкият вратар Мартин Полачек и швейцарският халф Давиде Мариани. Другият българин, който ще помага на Стоянович, е Валентин Захариев. Той ще отговаря за подготовката на вратарите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички