Ето кой е препоръчал Славиша Стоянович за треньор на Левски


Ето кой е препоръчал Славиша Стоянович за треньор на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

3079 0

Бившият треньор на Левски Славолюб Муслин е препоръчал на клуба Славиша Стоянович. Бившият национален селекционер на Сърбия, който изведе комшиите до участие на Мондиала в Русия, бе първа опция на собственика на сините Спас Русев. Муслин, който води тима от "Герена" през 2002 и 2003 година (прави дубъл през 2002 г.), обаче отказа поканата да се завърне на "Герена".

Причината е, че Левски няма как да удовлетвори финансовите му претенции. Муслин обаче е дал съвет на Русев да се свърже със Сале Янкович и Славиша Стоянович. Първият е ученик на Славолюб - той първо го прави скаут на Дървена звезда, а след това и свой помощник на "Маракана", както и в Левски. Сале обаче отказа да поеме сините. Така те се насочиха към словенеца. Официалното обявяване на Стоянович се бави, защото от клуба още не са оформили документално раздялата си с Делио Роси.

Шефовете уточняват размера на неустойката, която италианецът и екипът му ще приберат, пише "Тема спорт". Славиша Стоянович ще получава по-малка заплата от Делио Роси. Тя ще бъде в размер на около 20 хиляди евро, докато Пророка от Римини се разписваше срещу повече. Славе ще може да доведе на "Герена" двама свои помощници. В щаба му ще влезе треньорът на вратарите на Левски Валентин Захариев. Засега не е ясно бъдещето на Тодор Симов. Той бе треньор в школата на клуба, а след това стана преводач на Делио Роси, както и негов помощник. Именно Симов бе човекът, който ръководи Левски в гостуването на Ботев Пловдив, което бе спечелено с 1:0.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички