Левски трябва да благодари на Муани - рядко срещано напрежение цари в Айнтрахт


Левски трябва да благодари на Муани - рядко срещано напрежение цари в Айнтрахт
Снимка: Lap.bg

2101 0

В Айнтрахт цари напрежение преди реванша с Левски в Лига на конференциите и българският клуб трябва да е благодарен за това на звездата на франкфуртци - Рандал Коло Муани. За напрежението съобщи германското издание hessenschau.de.

"Рядко напрежението преди финалната тренировка за евротурнири е било толкова голямо, колкото пред Айнтрахт в сряда от 11 часа сутринта", пише медията и посочва, че Муани може да отсъства от последната тренировка на тима преди решителния европейски мач със "сините". Според френския "RMC Sport" това се е потвърдило и нападателят е отказал да участва в сутрешната тренировка.

Причината за напрежението е фактът, че противникът изненада германците, но най-вече поведението на звездата им, който преди ключов мач обяви, че иска да отиде в ПСЖ и се надява клубът да го пусне там. "В това неуговорено интервю Коло Муани постави настоящия си работодател под натиск", пише hessenschau.de.

И цитира информация на sport.sky.de, според която Айнтрахт е отхвърлил оферта на ПСЖ за 80 милиона евро вчера, а нападателят се е договорил за личните си условия с парижани преди седмици. Летният трнсферен прозорец в Бундеслигата затваря този петък. А ето кой футболист продаде Айнтрахт ден преди реванша с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички