"Левски" тренира с Йоргачевич и Курдов, Бедоя - болен


"Левски" тренира с Йоргачевич и Курдов, Бедоя - болен

1290 0

Отборът на "Левски" проведе поредна тренировка като част от лятната си подготовка. "Сините" излязоха за своето занимание в 18:30 часа на един от помощните терени на стадион "Георги Аспарухов", като към тима днес се присъединиха стражът Боян Йоргачевич и нападателят Атанас Курдов.

И днес треньорският щаб заложи на кондиционни упражнения, с които да измери временните показатели на футболистите. Всички играчи се включиха в серия от силови упражнения, които да тестват издръжливостта и физическите им данни.

В края на заниманието футболистите се включиха в упражнение с топка, целящо да изпита бързината на техния пас и умението за атакуване на противниковия състезател.

Утре тимът ще тренира отново от 18:30 часа на "Герена".

В същото време стана ясно, че испанският халф на "сините" Мигел Бедоя страда от стомашна инфекция, която не му позволи да се включи при старта на подготовката на тима за сезон 2015/2016.

Състоянието на играча изисква няколко дни наблюдение в клиника, след което той ще се присъедини към тима за лятната подготовка, обявиха от пресслужбата на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички