Левски тества френски нападател (ВИДЕО)


Левски тества френски нападател (ВИДЕО)

1232 0

Tази сутрин с отбора на Левски тренира френския нападател Алексис Аларт. Интересното в биографията на футболиста, е че е играл във втория тим на Монако. Той е носел цветовете и на Седан, Булон и Шатору, а през миналия сезон е защитавал цветовете на Истр, който изпадна от втора дивизия на Франция. Роден е през 1986 г. и е висок 180 см.

Най-силният му период е за Седан, където играе от 2008 до 2011 г. и за 108 мача бележи 36 гола. След това преминава в Булон. За две години в този тим играе 41 двубоя и вкарва 15 попадения. Следва период под наем Шатору, а през 2013 г. преминава в Истър, където записва само 4 мача.

Треньорът и спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо усилено издирва нов нападател, който да подсили нападателната мощ на "сините".

На проби в тима от "Герена" е още един таран – чилиецът Маурисио Гомес. 25-годишният южноамериканец и Аларт ще бъдат изпробвани в контролата с Ботев (Враца) в събота, 6 септември.

През минала седмица в Левски пък пристигна друг френски нападател - Дани Н'Гесан. Той обаче не е бил харесан от Георги Иванов. Гонзо остана разочарован от моментните възможности на футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички