Георги Иванов крещи на нападателите на Левски


Георги Иванов крещи на нападателите на Левски

1292 0

Силният човек в Левски Георги Иванов здраво скастри нападателите на „сините" пише в-к "Меридиан мач". Мениджърът на отбора се възползва от паузата за националните отбори, за да се посвети на спокойствие на футболистите си.

На тренировката вчера сутринта Гонзо организира двустранна игра. По време на нея той се ядоса от изявите на нападателите си. Георги Иванов нахока здраво Божинов, Домовчийски, Аниете и другите, които се изявяват в предни позиции. Гонзо поиска от тях да се движат малко повече и да работят за отбора.

„Функциите ви не са само да вкарвате голове. Бъдете по агресивни, пресирайте защитниците. Движете се, играйте за отбора" - скастри своите Гонзо.

Както е известно, един от големите проблеми на Левски от началото на сезона е именно играта в атака и липсата на голове. За седем кръга „сините" са вкарали повече от 1 попадение само в двубоя с Ботев (Пд) у дома, спечелен в последните секунди с 2:1. Още два пъти тимът се измъкна с трудни победи с по 1:0. Това кара Гонзо да продължава да търси централни нападатели.

За жалост на Гонзо Валери Божинов се намира в трагична форма, а ритъмът на Валери Домовчийски бе нарушен от няколко контузии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички