Левски стартира подготовката със загуба от Черно море


Левски стартира подготовката със загуба от Черно море

924 0

Отборът на Лeвски загуби първата си контрола на лагера в Правец. "Сините" отстъпиха с 0:1 от Черно море, като единственото попадение падна в 53-та минута и бе дело на резервата Иван Коконов, който се разписа с глава след центриране на Емил Янчев отдясно.

В 5-та минута юношата на Левски Мариян Огнянов опита с далечен удар да изненада Божидар Митрев, но стражът на “сините” спаси.

В 20-та Роман Прохазка стреля от разстояние, а ударът му бе спасен от Емил Михайлов. Минути преди края на първата част отново 29-годишният страж демонстрира рефлекс след нов далечен изстрел на Прохазка. На почивката Николай Митов направи две смени.

В 53-та минута Емил Янчев проби отдясно, центрира в наказателното поле, където Иван Коконов засече топката с глава и я прати в мрежата на Митрев за 0:1. След попадението “сините” имаха няколко добри възможности за гол, но така и не достигнаха до попадение.

В 67-та минута, след близо две години пауза, за първи път в игра се появи младият защитник Деян Иванов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички