Левски спечели 14 850 лева за броени часове


Левски спечели 14 850 лева за броени часове
Снимка: Официален сайт на Левски

12545 0

На стадион "Георги Аспарухов" ръководители, треньори, играчи и персонал са в очакване на развръзката около евентуалната сделка с британеца Джо Диксън, но това не означава, че Левски не работи на други фронтове, за да си осигурява дори минимални свежи средства. 

От днес (25 юни) в официалния магазин на "Герена" се продават екипите на "сините" за сезон 2021/22. Само в рамките на днешния ден феновете на отбора са закупили 150 тениски, с което за пореден път доказват, че са най-верният съюзник на клуба в тези трудни за него години. 

Фланелката за новия сезон в българската Първа лига струва точно 99лв., което означава, че за броени часове Левски е спечелил 14 850 лева.

Отделно от това, клубът бе предоставил възможност за предварителни заявки в последните месеци, от която са се възползвали около 300 запалянковци. "Сините" продават и абонаментни карти за сезон 2021/22, като за момента са купени около 500 бройки от тях.

Левски ще изиграе контролен мач срещу Локомотив Пловдив в утрешния ден (26 юни). Ето с какъв състав се очаква да излязат "сините" в тази среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички