Левски следи бивш нападател на Интер


Левски следи бивш нападател на Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

4404 0

Левски може да удари джакпот на гърба на румънския Астра. Безпаричието, налегнало клуба от северната ни съседка, може да прати една от звездите на клуба Денис Алибек на "Герена", твърди "Меридиан мач". Клубът от Гюргево има финансови проблеми и бави заплатите на играчите. Дори ръководството си призна открито, че има затруднения. Самият Алибек се забърка в скандал - поиска да напусне терена самоволно при загубата с 1:5 от Клуж.

Румънецът има договор с Астра до 2021 година, но не крие, че може да си тръгне още през това лято. Зад гърба си той престой в Интер. Италианският гранд го привлича още като юноша и го е преотстъпвал в Мехелен, Вииторул и Болоня.

През този сезон има 26 мача, 6 гола и 7 асистенции във всички турнири. Освен това има 9 мача и 1 гол за националния отбор на Румъния. Нападателят може да играе и като ляво крило. "Сините" вече демонстрираха интерес към още двама играчи от румънското първенство. Това са италианците Диего Фабрини и Матия Монтини. Вижте в този материал как реагира Алибек преди 2 години, когато игра слабо за Стяуа в Лига Европа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички