Левски - Славия


Левски - Славия
Снимка: БГНЕС

4735 0

На хартия Левски е фаворит в двубоя. Представянето на "сините" обаче е противоречиво повече от всякога, като в отбора липсва какъвто и да е облик и стил на игра. Трябва да се отбележи, че ако централният нападател на тима Валери Домовчийски се контузи - няма кой да го замени, което е достатъчно, за да се опише състоянието на отбора.

Все пак футболистите на Георги Иванов - Гонзо са длъжни да спечелят, защото седмото място в класирането е срамно за традициите и амбициите на отбор като Левски.

От своя страна Славия смени своя треньор, като това винаги има положително влияние върху представянето на един отбор. В последните години, "белите" играят добре на "Герена", а като прибавим и към това, че днес мачът ще се играе пред празни трибуни, със сигурност футболистите на Иван Колев имат сили да вземат нещо от мача.

Няма как отсъствието на четиримата контузени в Славия, Георги Петков, Станислав Генчев, Карлос Фонсека и Стефан Велков да не улесни задачата на Левски. Логично тогава е, "белите" да предпочетат да играят по-затворено и да се борят за една точка от двубоя. Като прибавим към това и слабото нападание на Левски, в този мач едва ли ще има много голове.

Прогноза: Левски - Славия под 2.5 гола (1.65 коеф.)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички