Нов сблъсък между Георги Иванов и Херо в Левски


Нов сблъсък между Георги Иванов и Херо в Левски

2955 0

Георги Иванов и Димитър Димитров все още реално не работят заедно в Левски, но отново се сблъскаха. Причината пак е селекцията, пише "Меридиан мач". Припомняме, че преди около седмица Гонзо и Херо имаха разминаване за дошлия на проби Жужу. Алжирецът се появи на „Герена“ с видимо наднормено тегло и предизвика доста иронични усмивки сред феновете в контролата с Ботев (Вр). Димитров, който не гледа на живо мача и реално нямаше представа за моментното състояние на Жужу, твърдо искаше крилото да подпише с Левски. Гонзо обаче го отряза и се договори само с Наджип Амари.

Сега двамата отново са имали сблъсък, този път за последния дошъл на проби футболист фредерик Нимани. Нападателят, който няма гол от 2 години и не е играл организиран футбол година, логично не хвана окото на Гонзо. Още в самото начало на тестовете му стана ясно, че Нимани няма да остане в Левски. Херо обаче настоял Георги Иванов да предложи договор на нападателя. На „Герена“ се говори, че основна причина за това е мениджърът Петьо Заберски, който доведе фредерик, а в същото време е много близък на Димитър Димитров. Според запознати обаче Гонзо е отхвърлил отново желанието на Херо с думите: „Вземи си го ти, когато дойдеш“, и е отпратил Нимани.

Както е известно, бургаският специалист има устна уговорка да се върне на „Герена“ през януари. Той на няколко пъти оказва да поеме сега отбора, а според слухове от всевъзможни места няма да го направи и в началото на следващата година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички