Левски ще търси първа победа на "Герена" за 2019 година


Левски ще търси първа победа на "Герена" за 2019 година
Снимка: Официален сайт на Левски

1722 0

Тази вечер Левски приема Берое на "Герена" в двубой от петия кръг на плейофите на Първа професионална лига, като срещата е с начален час 20:30. "Сините" ще гонят първи успех на собствения си стадион през 2019-а. Под ръководството на Георги Дерменджиев той все им убягва - 1:1 срещу Локо Пд, 0:2 от Лудогорец и 1:1 срещу Ботев Пд.

След отпадането на ЦСКА за Купата, второто място става още по-важно, тък като дава директно място за Лига Европа, а третият ще играе бараж. След този сценарий "сините" ще трябва да преследват само победи до края, за да изместят "червените" от второто място. Треньорът има няколко дилеми около състава, пише "Тема спорт". Те са свързани с Давиде Мариани и младоците Илия Юруков и Деян Иванов. Ако първият напълно е здрав, то се очаква зад него в халфовата линия да действат Райнов и Тиам, а Деян Иванов да е отбрана заедно с Рейш. Ако обаче Мариани не може да играе, то на терена ще е Юруков.

Има и трети вариант пред треньора - да не пипа състава, който започна срещу ЦСКА (0:0). При него Мартин Райнов ще е в центъра на защитата до Рейш, а в средата на терена ще са Тиам и Юруков. За Берое пък на терена се завръщат титулярите в центъра на защитата Алкан и Баранов. Това означава, че вдясно ще е Бандаловски, а вляво Леони. В халфовата линия ще си партнират Цветков и Меледже, а пред тях ще е Охене.

Междувременно отново се появиха информации, че Петър Хубчев ще замени Георги Дерменджиев начело на "сините". Ето какъв е коментарът на изпълнителния директор на клуба Павел Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички