Левски ще смени схемата на игра за битката с ПАОК?


Левски ще смени схемата на игра за битката с ПАОК?
Снимка: Levski.bg

3069 0

В утрешния 21 юли Левски приема ПАОК в първи мач от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" стартира в 20:00 часа, а реваншът в Солун е насрочен за 28 юли.

"Тема Спорт" пише, че старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов е решил да излезе със схема на игра 3-5-2 срещу гръцкия гранд. Изданието пояснява, че 26-кратните шампиони тренират тази формация от началото на седмицата!

Хосе Кордоба, Келин ван дер Каап и Ноа Сонко Сундберг ще бъдат тримата пред Николай Михайлов, а като десен халф-бек вероятно ще стартира последното ново попълнение Жереми Петрис. В отсъствието на контузения Цунами, вариантите за ляв халф-бек са 2 - Патрик-Габриел Галчев или Георги Миланов.

*Припомняме, че през пролетта на 2022 година Левски игра много успешно в тази схема - "сините" победиха на два пъти Лудогорец на 1/2-финалите за Купата на България и изглеждаха много солидни на терена. Важно е да се отбележи обаче, че тогава Цунами не бе контузен, а на "Герена" все още бе Драган Михайлович...

Вижте още: "Говорих с фенове на ПАОК..." - легенда на Левски внесе доза оптимизъм в "сините" редици

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички