Левски ще пътува до Кипър или Сърбия в търсене на слава в Лигата на Конференциите


Левски ще пътува до Кипър или Сърбия в търсене на слава в Лигата на Конференциите
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3266 0

Левски научи потенциалните си следващи опоненти в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. Ако съумеят да отстранят тима на малтийския Хамрун Спартанс, "сините" ще мерят сили със загубилия от двойката АЕК Ларнака (Кипър)/Партизан Белград (Сърбия).

АЕК Ларнака е завършвал пет пъти на втората позиция в Кипърското първенство. Тимът също така може да се похвали и с двата си триумфа за Купата на Кипър през сезон 2003/04 и 2017/18. Левски няма добри спомени от последната си среща срещу кипърците в евротурнирите, които победиха "сините" с общ резултат 7:0 през 2019 година.

Другият вариант пред възпитаниците на Станимир Стоилов е сръбският Партизан Белград. Добре познатият балкански гранд може да се похвали с десетки купи в местното първенство. За последно той срещна Левски в контрола през февруари 2017 година, която завърши на равно 1:1.

Възпитаниците на Станимир Стоилов гостуват на Хамрун в четвъртък (04.08) в първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е с начален час 21:00 ч., а реваншът е седмица по-късно по същото време на стадион "Георги Аспарухов".

Ето кой съперник може да срещне ЦСКА, ако се справи със Сейнт Патрикс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички