Левски ще прибере 300 000 евро от зимен трансфер


Левски ще прибере 300 000 евро от зимен трансфер
Снимка: Оф. сайт на Левски

1529 0

Левски възнамерява да продаде нападателя Станислав Иванов през зимния трансферен прозорец. "Сините" ще приберат една прилична сума за младата си звезда, която ще дойде от американския Чикаго Файър, твърди вестник "България днес". Става дума за 300 000 евро.

Трансферът дори трябва да бъде финализиран до края на 2020 година. Иванов вече се бил разбрал за личните си условия с клуба, който се състезава в американската Мейджър лийг сокър".

Юношата на Левски бе изваден от отбора от собственика Наско Сираков. Причината за това е отказът на младежкия национал да премине в германския втородивизионен Ерцгебирге Ауе през лятото. Иванов отказа да продължи изтичащия си договор с клуба. За последно той игра със синята фланелка в началото на месец октомври. С идването на Славиша Стоянович той бе върнат в състава, но в момента е под карантина след заразяване с коронавирус. А ето къде имаше желание да играе Иванов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички