Левски ще покани Радослав Василев, ако напусне Черно море


Левски ще покани Радослав Василев, ако напусне Черно море

4335 0

Ръководството на Левски следи ситуацията около национала Радослав Василев, твърди "Тема Спорт". 28-годишният таран в момента е част от Черно море. Футболистът има контракт с варненци до края на сезона и засега няма изгледи споразумението между двете страни да бъде подновено.

Ако играчът стане свободен агент, то Левски ще се опита да го привлече. "Сините" вече обявиха, че поемат курс по привличането на повече български играчи.

Василев има 24 мача в Първа лига този сезон, като в 16 от тях е започнал като титуляр. Нападателят е вкарал 5 гола. Той пристигна на "Тича" в началото на 2018-а, като досега има общо 40 мача в елита, в които е реализирал 11 попадения. Той е харесван от селекционера Петър Хубчев, който го вика в националния отбор. През есента Радослав изигра 4 двубоя в Лигата на нациите, в които вкара 1 гол - донесе успеха с 1:0 над Норвегия в София.

Левски се нуждае от подсилване на атаката. От нападателите в тима единствено Станислав Костов оправдава доверието - той е реализатор №1 в Първа лига с 20 точни изстрела. Към него има интерес от чужди клубове и е много вероятно той да бъде продаден. Валери Божинов постоянно е преследван от травми, а Серджиу Буш, който в момента е контузен, прави разочароваща кампания.

Собственост на столичани са и бразилците Ривалдиньо и Луан Виана, които са под наем съответно във Виторул и Царско село. Шансовете те да се завърнат на "Герена" са малки. Станислав Костов наскоро заяви, че с радост би изпълнил договора си с Левски. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички