"Играл съм срещу Дрогба и Снайдер пред 60 000, но, мам*а му, като си спомня за Левски..."


"Играл съм срещу Дрогба и Снайдер пред 60 000, но, мам*а му, като си спомня за Левски..."
Снимка: БГНЕС

4103 0

Халфът Иван Сесар, в момента играещ за босненския Тузла Сити, призна, че е играл срещу много известни играчи, но никога няма да забрави именно мачовете си за Сараево срещу Левски в Лига Европа.

Сесар беше футболист на Сараево през 2012 година, когато тимът игра срещу "сините" във втори квалификационен кръг на втория по сила европейски клубен турнир. Както е известно, босненците елиминираха българския гранд.

"Обичах напрежението, което ни създаваше публиката на Сараево. просто се молех на Бог феновете да са колкото може повече. Никога няма да забравя мача с Левски. Играх срещу Дрогба и Снайдер пред около 60 000 души, но, мам*а му, когато си спомня за Левски, Кошево, Саид Хюсеинович... Когато видиш тази емоция на хората, тя не може да бъде сравнена с нищо. Още на загрявката видях, че ще е така. Обичам този заряд, напрежението, съпътстващи такива страхотни мачове. Кошевската публика е много взискателна, но ми хареса", коментира босненцът пред SportSport.ba. А как наскоро се прочуха феновете на Левски по света вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички